Rowic Alarmsystem AB

//Rowic Alarmsystem AB
Rowic Alarmsystem AB 2018-07-05T14:51:37+00:00

Project Description

Rowic Alarmsystem AB är ett säkerhetsföretag som levererar kompletta säkerhetslösningar för både företag och privatpersoner.

Med 23 år i branschen har Rowic utvecklat och byggt upp en gedigen kompetens för olika typer av säkerhetslösningar. Utöver den tekniska delen värdesätter man personligt engagemang och en nära relation till kunden. Rowic erbjuder projektering, konstruktion, installation och driftsättning inom bland annat inbrottslarm, utrymningslarm, passersystem, kameraövervakning och skräddarsydda, integrerade säkerhetslösningar.

Rowic lägger stor vikt på att möta sina kunders önskemål och kravställningar, för att på så sätt kunna leverera den bästa lösningen.


”Vi är ett relativt litet företag och alla har fullt upp med sitt. Det här med att leda ett kvalitetssystem med dokumenterade processer, rutiner och ständiga förbättringar, det är sånt som inte riktigt hinns med. Intentionen och viljan finns men tiden går åt till annat. Tomas har lång erfarenhet av sånt och kommer med en hel del bra tankar utifrån. Det känns skönt att han tar hand om alltsammans.”

Lennart Andersson, VD Rowic Alarmsystem AB

wp_footer()