LH Electronic Alarm AB

/LH Electronic Alarm AB
LH Electronic Alarm AB 2023-01-03T17:17:34+00:00

Säkerhet uppnås genom pålitliga samarbetspartners och driftsäkra larmsystem.

LH Alarm är en av Stockholms ledande leverantörer av säkerhet som är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 och godkända av försäkringsbolagen i samtliga larmklasser. Vi har i mer än 35 år levererat inbrottslarm, passagesystem, bråk- och överfallslarm, kamerasystem och andra säkerhetsanläggningar i Stockholmsregionen.

För oss på LH Alarm handlar säkerhet om helhetstänkande. Vi måste kunna garanterar att det larm eller den säkerhetsutrustning som installeras är lätthanterlig, driftsäker och av högsta tekniska kvalitet. Utrustningen ska vara fackmannamässigt installerad, och som leverantör ska vi kunna ge dig service och support, dygnet runt.

(källa: www.lh-alarm.se)


”Vi har alltid haft lite för mycket att göra för att själva hinna med att jobba med kvalitetssystemet på ett bra sätt. Vi har provat olika lösningar där vi haft egen personal som har ansvarat för att leda kvalitetsarbetet, men fokus har hela tiden hamnat på annat. Den lösning Tomas på Norderstål Konsult erbjuder fungerar väldigt bra för oss och vi har samarbetat under många många år”.

Lars Ihd, Behörig Ingenjör LH Electronic Alarm AB


”Tidigare hade jag ansvaret för att leda utvecklingen av LH´s kvalitetsledningssystem och jag har gått på kurser för att lära mig att leda och utveckla systemet. Problemet är bara att när man inte gör det hela tiden så blir man inte bra på det. Jag kombinerade rollen som kvalitetsansvarig med min säljroll och tiden räckte helt enkelt inte till för att göra kvalitén på ett bra sätt. Sedan länge ansvarar Tomas på Norderstål Konsult för kvalitetssystemet och jag kan fokusera på att ta hand om mina kunder.”

Mikael Nahlin, fd Kvalitetsansvarig LH Electronic Alarm AB

wp_footer()